Første arbejdsdag // Underligt vejr

Kommende pædagogstuderende!

Så kom dagen, eller natten, hvor det længe ventede svar fra studiet kom. Den 13. marts i år, sendte jeg en kvote 2 ansøgning afsted til pædagoguddannelsen i Aarhus. Et par uger inden, var jeg meget kritisk og troede ikke på at jeg ville kunne skrive en god ansøgning, jeg havde nærmest opgivet min drøm om at blive pædagog, fordi jeg på en måde var blevet “skudt” ned af deres studievejleder, fordi hun ikke mente man ville kunne søge kvote 1 med mindre man havde et snit på 10 eller derover, og det har jeg ikke. Eften denne lidt øv samtale med studievejlederen, læste jeg et virkelig inspirerende indlæg hos Cana Buttenshøn. Jeg havde fået fat i nogle anbefalinger fra noget frivilligt arbejde og mit nuværende arbejde, så dem havde jeg klar, det jeg skulle var egentlig bare at få skrevet den ansøgning. Jeg synes bare det var så urealistisk! Efter at have læst Cana’s indlæg satte jeg mig ned og skrev, slettede og skrev, slettede og skrev, og sådan blev jeg ved i et par dage. Endelig var jeg nogen lunde tilfreds med det jeg havde skrevet og bad min mor om at læse det igennem. Hun kom med et par små kommentarer og bum så havde jeg pludselig en ansøgning – afsted med den.

I nat, da klokken havde passeret 00:00, sad vi fire piger og én dreng, og forsøgte at komme ind på de forskellige steder, hvor vi kunne se om vi var blevet optaget på vores studie. Jeg kom ind som den første, og kunne se at jeg havde fået tilbudt en standby plads. Jeg sagde ikke noget, for egentlig vidste jeg ikke rigtigt hvordan jeg skulle have det med det. Skulle jeg være glad eller skulle jeg være ked af det? Egentlig var jeg jo glad, for i princippet var jeg jo kommet ind. Men samtidig havde jeg en lidt øv følelse over, at jeg ikke var kommet ind nu, eller til februar som jeg havde ønsket. Jeg har jo planlagt min fremtid udfra, at jeg ville starte til februar, for et eller andet sted havde jeg en følelse af, at jeg nok skulle komme ind.

IMG_5687

Hvad betyder det så, at jeg har fået en standby plads? Jo altså, det betyder, at hvis der er nogen af dem der er blevet optaget, som springer fra, så kan jeg være heldig at få deres plads. Ellers betyder det, at hvis jeg vælger at sende en ansøgning igen næste år, så er jeg sikret en plads. Det vil altså sige, at jeg enten kan kalde mig for pædagogstuderende til februar eller september 2017, så det er jo faktisk fantastisk! Efter at have sovet på det er jeg så evig glad for svaret! 😀

Vi sad tre, der alle havde søgt ind på pædagog i Aarhus, og fik alle en standby plads, måske ville min situation være anderleders hvis én af de andre var kommet ind med det samme, det er jo ikke til at vide..

//Frk. Binau

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første arbejdsdag // Underligt vejr