Birthday gifts - Part 2

Familieweekend og søde dyrebørn

Weekenden slutter og det er hverdag igen i morgen – Øv! Kender I det, hvor man bare lige har brug for en fridag mere?

Jeg har brugt weekenden i selvskab med en del af min mors familie og en masse flotte dyr. Vi har været på familieweekend i Ree Park – En kæmpe oplevelse!

For snart rigtig lang tid siden, begyndte min mor, hendes fætre og kusine at snakke om, at det kunne være hyggeligt at samles i en weekend, alle dem inklusiv påhæng og børn. Der blev sat en dato og der kom foreslag til steder. Nogle ville gerne i Fårup sommerland – men det var lidt for langt væk for alle, så ville nogle gerne i Djurs Sommerland – men det mente nogle var for kedeligt, da det efterhånden mest er for små og mindre børn. Vi endte med at skulle i Ree Park, hvilket jo er ret langt “væk” fra sommerlandene og de mange forlystelser, her er det jo “bare” en masse dyr man går rundt og kigger på. Det var meningen, at vi skulle være der om dagen og så tage et sted hen, hvor vi kunne overnatte og hygge om aftenen. MEN da min mor og jeg var inde for at tjekke åbningstider i Ree Park, fandt vi ud af, at man kunne overnatte i parken, hvor fedt er det ikke lige?! De har 2 forskellige overnatningsmuligheder, man kan sove i det de kander ‘Safari Lodge’, som er telte der er sat op på pæle over græssavannen, eller man kan sove i shelters på den nordamerikanske prærie, lige ved siden af ulveindhegningen. Det var SÅ hyggeligt! Vi var 11 om dagen/aftenen og 9 der blev og overnattede. Vi havde 2 shelters, hvor der var en bålplads i midten, desværre fik jeg ikke tid til at taget et billede af det, før det blev for mørkt. Jeg havde alt for travlt med at tage billeder af dyrene. Haha 😉

Om dagen gik vi rundt på egen hånd og så på nogle af de mange forskellige dyr, desværre var vejret meget skiftende, så ind i mellem var vi nødt til at søge ly for regnen. Vi havde taget frokost med, og kunne heldigvis spise den i tørvejr.

Kl. 16 skulle vi mødes med vores guide, som førte os ned til vores shelters, hvor vi læssede alt vores bagage ind i tørvejr og efterfølgende tog på Safari. Vi kom ud og køre på savannen og fik rundvisning i hele parken. Vi fik også lov til at være med til at fodre nogle af dyrene. Da klokken nærmede sig 19, kom vi tilbage til vores shelters, hvor vi tændte bål og begyndte at forberede aftensmad, som vi også havde med. Det var hyggeligt at grille over bålet og vi endte med at få noget rigtig lækkert mad. Der var blevet lidt mere ro i parken, efter lukketid, så ulvene kom mere frem nu og det viste sig, at der var 3 søde hvalpe. Det var så hyggeligt, at vi boede lige ved siden af deres indhegning, vi kunne også høre dem hyle om natten. Ud over ulvene, boede vi også tæt på bjørnene, hvor der også var 2 unger, de var altså også bare søde! 😀

Kl. 21:30 kom guiden tilbage og vi gik en aftentur, for at se om vi ikke kunne være heldige, at løverne eller leoparden var kommet ud – Det var de desværre ikke, men vi kunne se tigerne og de var altså også bare flotte!

Kl. 7:30 i morges kom guiden igen, og vi gik ud for at se, om leopardungen havde fået lov til at komme ud, nu hvor der var så stille – Moren giver den nemlig kun lov til at komme ud hvis der ikke er for meget larm. Og den var der! Hold op hvor var den bare sød altså!!

Se lige de små søde dyrebørn – Ens hjerte smelter bare, gør det ikke? 🙂

IMG_6139-1

Men hold op hvor er jeg træt nu, så jeg vil sige godnat og hoppe i seng. Jeg håber I har haft en dejlig weekend!

//Frk. Binau

 

Indlægget er ikke sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday gifts - Part 2