Om at skulle på højskole #1

I løbet af weekenden #1

Weekenden har stået på venindehygge, festuge, fødselsdag og sygdom.

Sygdommen har faktisk stået på siden fredag morgen, så den har sat sit præg på resten af weekendens begivenheder, hvilket faktisk var ret øv! – Det er også en af grundene til, at dette indlæg først komme nu og hverken i søndags eller igår, hvor jeg ellers havde planlagt det skulle komme.

Jeg ved ikke, om det skyldtes varmen eller at jeg skulle have min menstruation eller om jeg bare er blevet ramt af en eller anden bakterie eller virus. Men jeg vågnede fredag morgen med den vildeste kvalme (og nej, der er på ingen måde mulighed for at jeg kan være gravid :)). Det blev ved, hele dagen – Jeg kunne næsten ikke spise noget, men drak til gengæld massere vand, det var jo varmt, men det hjalp ikke.

Jeg skulle til Aarhus med en veninde sidste på eftermiddagen og jeg overvejede virkelig at aflyse da jeg kom hjem – men nej, jeg ville ikke aflyse, jeg måtte bare bide det i mig. Det gik skam også helt fint, indtil vi havde været derinde i et par timer og jeg var ved at besvime – føj hvor var det ubehageligt. Jeg drak endnu mere vand og denne gang hjalp det da også lidt, men ikke nok – jeg ville hjem. Min veninde overtalte mig til, at jeg skulle prøve at få noget at spise, og hvis det heller ikke hjalp, så ville vi tage hjem.

Jeg havde ikke lyst til mad, men ente med at bestille nogle Nachos med kylling og en Frozen Lemonade, på Dalle Valle. Jeg ved ikke om det var maden eller den der lemonade der hjalp, men jeg fik det bedre. Vi besluttede os derfor for at blive i byen. Omkring kl. 22-23 mødtes vi med en anden af mine veninder og faktisk endte det med, at vi først var hjemme kl. 3 haha. Det var en skøn aften, selvom jeg ikke var på toppen!

Som I ved, blev jeg 21 for lidt tid siden og det skulle selvfølgelig også fejres med mine veninder, desværre var det svært at finde en dag hvor alle kunne. Men lørdag kom 2 af dem på besøg og vi lavede lækker mad og hyggede os virkelig meget. Det var så dejligt at se dem og jeg er glad for, at de ville fejre mig!

Søndagen stod på ren afslapning – Jeg havde det stadig ret skidt, så det eneste jeg havde lyst til var at ligge i min seng og se film.

Håber I havde en skøn weekend!

Skærmbillede 2016-09-22 kl. 10.07.29

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at skulle på højskole #1